Sidste chance for at rejse til Nordpolen med isbryder

/Sidste chance for at rejse til Nordpolen med isbryder

Sidste chance for at rejse til Nordpolen med isbryder

Sidste chance for at rejse til Nordpolen med isbryder

Normalt er det særtilbud og afbudsrejser til solrige rejsemål, du finder her på TravelForum. I dag kan du, som måske er ved at trænge til lidt kulde, dog læse om MarcoPolo's sidste rejse til Nordpolen med isbryder. 14 dage fra kr. 159.995

Kun få Nordpolsrejser tilbage

Det er ifølge MarcoPolo nu absolut sidste chance for at opleve Nordpolen på en ægte polarekspedition med den russiske atomisbryder “50 Years of Victory”, som er det eneste skib med nok kraft til at sejle hele vejen til 90 grader nord.

Fremover skal isbryderen i stedet bruges til at bane vej for fragtskibe gennem Nordøstpassagen, og der er derfor ingen udsigt til tilsvarende rejser bliver tilgængelige igen. Det har ifølge MarcoPolo, som er eneste danske forhandler af rejserne, fået efterspørgslen på de resterende pladser til at stige gevaldigt:

“Tidligere sendte vi kun 2 eller 3 danskere ud på disse rejser om året. Men på den seneste måned har vi solgt hele 5 rejser. Det er jo nu eller aldrig, og det har fået danskerne til at tage det store spring,” fortæller rejsebureauets Brand Director.

Der er nu kun pladser tilbage på afgangene den 3. juni 2015 og den 15. juni 2015. Vil du have en rejseoplevelse ud over det sædvanlige, skal du dog være indstillet på at finde den store tegnbog frem. En nordpolsfærd koster således 160.000-200.000 kr. Det inkluderer flyrejse og krydstogt med fuld pension med den atomdrevet isbryder til den geografiske Nordpol. Derudover er der ifølge MarcoPolo undervejs indlagt flere udflugter og en helikoptertur.

Find din drømmerejse i søgemaskinen på TravelForum

Skal din næste rejse også være noget helt unikt? Du kan finde masser af inspiration til smukke og fjerne rejsemål i artiklerne her på hjemmesiden, og i søgemaskinen finder du gode rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

Brug søgemaskinen til at søge efter både billige charterrejser og skræddersyede temarejser. Din næste drømmerejse er kun få museklik væk.

By | juli 30th, 2014|Kommentarer lukket til Sidste chance for at rejse til Nordpolen med isbryder

About the Author: