Sensommer på Sicilien fra 3.295,-

/Sensommer på Sicilien fra 3.295,-

Sensommer på Sicilien fra 3.295,-

Sensommer på Sicilien fra 3.295,-

Udover afslapning på fantastiske strande byder en sensommerferie på Middelhavets største ø også på chancen for at nyde god mad og tage på udflugter i smuk natur. Rejs med Amisol Travel i august fra 3.295,-

Sicilien har noget for enhver smag

Uanset hvor du befinder dig på Sicilien, er der en fantastisk kystlinje inden for rækkevidde. Her finder du masser af smukke bugter og strande.

En ferie på Sicilien er dog også en oplagt mulighed for at udforske den rige kultur og spændende historie, som der er spor af mange steder på øen i form af imponerende bygningsværker, kunst og ikke mindst i de levende madtraditioner.

Slår du til nu kan du hos Amisol Travel rejse til den smukke italienske middelhavsø i august fra kun 3.295,- Men du skal ikke vente for længe med at bestille din rejse, da Sicilien også er populær bland italienerne selv i ferien, og derfor bliver mange hoteller hurtigt udsolgt.

Priseksemplet gælder uspecificeret hotel, men der er også attraktive tilbud på en række pakkerejse til bestemte ferieboliger.

Find flere rejsetilbud i sensommeren

Gik du glip af det gode sommervejr, er det ikke for sent at sikre dig en rejse til et mere solsikkert rejsemål i sensommeren.

Brug søgemaskinen her på siden til selv at finde endnu flere billige rejser til Sicilien og mange andre populære destinationer.

By | august 2nd, 2016|Kommentarer lukket til Sensommer på Sicilien fra 3.295,-

About the Author: