Sensommer på Costa Blanca med All Inclusive

/Sensommer på Costa Blanca med All Inclusive

Sensommer på Costa Blanca med All Inclusive

Sensommer på Costa Blanca med All Inclusive

Forlæng sommeren på Costa Blance i Spanien. Hos Vitus Rejser kan du netop nu få 8 dages ferie med All Inclusive fra 5.995,- hvor alle måltider og udflugter med i prisen.

Ferie i Spanien med All Inclusive

En rejse med All Inclusive er ikke blot en mulighed for at holde en ferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at slappe af og nyde sensommeren.

Ifølge Vitus Rejser bruger de specialudviklede All Inclusive-koncepter. Det betyder, at de inkluderede måltider og drikkevarer ikke er en begrænsning, men derimod understøtte rejsens program, så der skabes en perfekt balance mellem oplevelser, udflugter og hyggelige stunder med god mad og drikke.

Er du ikke klar til at give slip på sommeren, er netop Costa Blanca med over 320 årlige solskinsdage et oplagt rejsemål. Her skal du ifølge Vitus Rejser bo på 4-stjernet hotel i den lille badeby Albir mellem Benidorm og Altea med udsigt til det azurblå Middelhav ved de hvide strande og nyde en ferie med spændende udflugter til Alicante og Valencia.

Glæd dig til en sensommer med sol, strand, shopping, hygge, kulturelle oplevelser og ikke mindst afslapning.

Find billige rejser til Spanien

Er du på udkig efter en billig rejse til Spanien sidste på sommeren? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser med eller uden All inclusive fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | juli 26th, 2016|Kommentarer lukket til Sensommer på Costa Blanca med All Inclusive

About the Author: