Sensommer i Lissabon – tilbud på storbyferie

/Sensommer i Lissabon – tilbud på storbyferie

Sensommer i Lissabon – tilbud på storbyferie

Sensommer i Lissabon – tilbud på storbyferie

Efteråret er perfekt til en storbyferie sydpå. Tag med Vitus Rejser til Portugals charmerende hovedstad, Lissabon, som har alle ingredienser til den perfekte storbyferie. 5 dage fra 4.495,- med dansktalende rejseleder.

Kolonitid blandet med moderne trends

Den portugisiske hovedstad, som engang centrum for verdens største kolonirige, har formået at bevare fortidens charme samtidig med udviklingen frem mod en metropol i international klasse.

I Lissabon vil du på guidede ture og på egen hånd få rig mulighed for at opleve Lissabons mange imponerende bygninger, muséer, brede boulevarder, grønne parker og farverige kvarterer med gammeldags sporvogne, flisesmykkede huse og stejle gader.

Ifølge Vitus Rejser skal du bo i hjertet af byen på et populært hotel i art deco stil. Så kan du let komme rundt både til fods og med byens veludbyggede metrosystem eller sporvogn. Denne storbyferie i Lissabon har naturligvis også indlagt god tid til at du kan udforske det store udbud af hyggelige caféer og gode restauranter samt gå på opdagelse i shoppingcentre.

Prisen inkluderer blandt andet fly t/r fra København, transfer, byrundture og 4 nætter på hotel med morgenmad. Afrejse: 11/9, 26/9 eller 3/10

Find billige storbyferier

Ønsker du at forlænge sommeren med en storbyferie i en af Europas sydlige byer? I søgemaskinen her på siden kan du nemt selv finde endnu flere gode tilbud på storbyferier i Europa og resten af verden.

By | august 10th, 2016|Kommentarer lukket til Sensommer i Lissabon – tilbud på storbyferie

About the Author: