Safari, storby og strandliv

/Safari, storby og strandliv

Safari, storby og strandliv

Safari, storby og strandliv

Drømmer du om at blive vækket af løvernes brølen? Fordybe dig i fantastisk kulturhistorie? Nyde livet med sand mellem tæerne og udsigt til azurblåt hav? Så er Sydafrika stedet for dig.

”En verden i ét land,” kaldes Afrikas sydligste del, og det er ikke uden grund. Sydafrika rejser byder virkelig på et væld af unikke oplevelser.

Sydafrikas højdepunkter:

  • • Taffelbjerget og Cape town
  • • Vinsmagning af nogle af de fineste vine
  • • Safari og vilde naturoplevelser
  • • Daseliv på stranden

The Big Five

Trækker safarieventyret i dig, så har du på rejser til Sydafrika god mulighed for at opleve de berømte Big Five: elefant, næsehorn, bøffel, løve og leopard samt talrige andre arter på et par dages safaritur i jeep. Hvis du vil udfordre dig selv ekstra så tag på en vandretur ved Kruger Nationalpark og kom virkelig tæt på de vilde dyr, men husk en erfaren og bevæbnet guide. Det er en fuldstændigt enestående at opleve de stolte vilde dyr i deres naturlige miljø. Noget, du aldrig glemmer.

Festklædte pingviner og palmer

Det er ikke kun i bushen, du kan komme på safari. Også havet rummer fantastiske naturoplevelser. Tag på hvalsafari og lad dig fascinere af de kæmpe hvalers pisken med halen, sælernes barnlige leg og pingvinernes klodsede gang på land, men yndefuldhed i vandet. Fordøj alle oplevelserne i det varme sand på stranden under palmernes svalende skygge og med en kokosnøddedrink i hånden.

Kontrastfyldt storbyliv

Cape town er i sig selv en oplevelse. Her er et hav af restauranter, museer og aktiviteter. Skyskraberne glimter mod himlen og vidner om udvikling og moderne tider. Her bor verdens rigeste og fattigste side om side. Og kontrasterne er store, når du det ene øjeblik ser luksusvillaer gemt bag pigtrådshegn og det næste faldefærdige skurer banket sammen af pap og blik. Taffelbjerget slår en fantastisk krans omkring det hele, og udsigten fra toppen er vidunderlig. Her har du overblik over hele Cape town. Robben Island ligger som en grå tallerken ude i havet. Og om aftenen skåler forelskede par i solnegagen på Taffelbjergets tinde. Rejser til Sydafrika sætter livet i perspektiv på flere måder.

Nyd de perlende dråber

Som vinelsker går du ikke forgæves på rejser til Sydafrika. Med sine stejle bjerge og bølgende bakker byder landet på nogle af de fineste vinoplevelser. Tag på vinsmagningstur op i bjergene og nyd det smukke landskab med perlende dråber i glasset. Og med et par flasker i kufferten hjem kan du tage lidt af Sydafrikas særlige stemning helt hjem i sofaen.

Hvis du gerne vil nå det hele på den halve tid, er rejser til Sydafrika oplagte. Landet er et kontrasternes land med stor forskel på rig og fattig, men også ufattelig rig på kulturhistorie, unikke naturoplevelser og med plads til både daseliv og aktiv ferie. En ting er helt sikkert: Du kommer ikke til at kede dig på Sydafrika rejser.

Kombiner din rejse med en safari tur!

By | december 12th, 2014|Kommentarer lukket til Safari, storby og strandliv

About the Author: