Safari og storby i en rejse

/Safari og storby i en rejse

Safari og storby i en rejse

Safari og storby i en rejse

Tag med Risskov Travel Partner på en rundrejse i Sydafrika, hvor du både skal opleve den afrikanske savanne og en af verdens smukkeste storbyer, Cape Town. 12 dages rejse fra kr. 17.495 med dansk rejseleder.

Safari-, natur- og storbyoplevelser i én rejse

På denne rundrejse starter du med de store naturoplevelser i den nordøstlige ende af landet, hvor højdepunktet nok vil være den berømte Kruger National Park. Her har du chance for at møde “The Big 5” som henviser til løven, leoparden, næsehornet, den afrikanske elefant og vandbøflen.

Længst mod sydvest er det derimod måske verdens smukkeste storby, som venter med masser af spændende kulturelle og historiske seværdigheder. Besøg for eksempel Robben Island, hvor Nelson Mandela sad fængslet i 18 år. I denne del af Sydafrika er naturen dog også fantastisk. Glæd dig for eksempel til en tur til Kap Det Gode Håb via den smukke Chapman’s Peak Drive. Inde i Cape Town bør du heller ikke gå glip af en tur op på det 1000 m høje Taffelbjerg med en spektakulær udsigt over by og landskab.

Rejsens pris inkluderer udover fly t/r ifølge Risskov Travel Partner blandt andet overnatning, transport, udflugter og entréer ifølge program, samt dansk rejseleder.

Find billige rejser til Sydafrika

En rundrejse er en god måde at opleve noget af den enorme variation Sydafrika på, og med en rejseleder er du sikker på ikke at gå glip af de bedste seværdigheder.

Find selv flere gode tilbud på rundrejser i Sydafrika i søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | juli 31st, 2015|Kommentarer lukket til Safari og storby i en rejse

About the Author: