Safari og badeferie i samme rejse – fra 19.980,-

/Safari og badeferie i samme rejse – fra 19.980,-

Safari og badeferie i samme rejse – fra 19.980,-

Safari og badeferie i samme rejse – fra 19.980,-

Tilbud på rejse til Tanzania og Zanzibar hos Kipling Travel. Glæd jer til fantastiske naturoplevelser i verdensklasse nationalparker efterfulgt af afslapning på skønne strande på eksotiske Zanzibar. 15 dage fra 19.980,-

Safari og badeferie i ét

Denne Afrika-rejse er en optimal kombination af en safarirejse og en badeferie. Først har I seks dage i Tanzanias bedste nationalparker med Tarangire, Lake Manyara, Ngorongoro, heraf hele tre nætter på Serengeti – verdens måske bedste safariområde. Glæd jer til i selskab med erfarne guider at møde et unikt dyreliv, som man ellers kun kender fra zoologisk have og fjernsynet. Er I heldige ser I måske “The Big Five”, som er en betegnelse for næsehorn, elefant, bøffel, løve og leopard.

Efter en oplevelsesrig safarirejse flyver I videre til Zanzibars vidunderlige strande. Her kan I slappe af med på strande med kridhvidt sand og turkisblåt vand. Hvis I ikke vil dase på stranden eller ved hotellets pool alle dagene, er der ifølge Kipling Travel også gode muligheder for at tage på udflugter, snorkle- og dykkerture.

15 dages rejse fra 19.980 kr. Børn (2-11 år) fra 14.980 kr.

Find flere billige safarirejser online

Vil du også kombinere nye oplevelser og afslapning på din næste rejse? I søgemaskinen her på TravelForum er det nemt at finde flere tilbud på safarirejser, badeferier og mange andre typer rejser til hele verden.

Søgemaskinen indhenter aktuelle tilbud fra en bred vifte af rejsebureauer, ligesom du kan bruge den til at finde de billigste flybilletter og hoteller.

By | november 7th, 2014|Kommentarer lukket til Safari og badeferie i samme rejse – fra 19.980,-

About the Author: