Safari i Tanzania og luksus på Zanzibar

/Safari i Tanzania og luksus på Zanzibar

Safari i Tanzania og luksus på Zanzibar

Safari i Tanzania og luksus på Zanzibar

Kombiner store naturoplevelser i Tanzania's mest uberørte naturreservat med stor luksus på Zanzibar's skønneste resort direkte ud til Det Indiske Ocean. Lige nu kan I spare og spar 20 procent på rejsen hos Discovery Travel. 11 dage fra 29.995,-

Bush og Beach ferie

Jeres rejse til Afrika starter på det prisvindende bush-resort, The Retreat, som ifølge Discovery Travel er en billedskøn luksuscamp beliggende i hjertet af Selous, landets største og mest uberørte naturreservat. Campen består af blot 12 overdådige telt-suiter, som ligger omgivet af Selous’ smukke natur, som blandt andet byder på elefanter, løver, sorte næsehorn, leoparder, krokodiller samt hundredevis af fuglearter.

Efter nogle oplevelsesrige dage i naturreservatet fortsætter I med fly til Zanzibar, hvor I skal bo i villaer i afrikansk stil på boutique resortet Essque Zalu. Her bor I ifølge Discovery Travel direkte ud til det Indiske Ocean, og kan derfor tilbringe dagene med afslapning på stranden – men har også masser af muligheder for at tage på spændende udflugter på den store ø.

Prisen for denne 11 dages rejse i Afrika er per person i delt dobbeltværelse og inkluderer blandt andet fly, transport mellem resorts og lufthavne, 4 nætter på The Retreat, 2 valgfrie Safari aktiviteter per dag, 4 nætter på Essque Zalu og Helpension ekskl. drikkevarer.

Find flere billige safarirejser online

Vil I opleve Afrikas fantastiske dyreliv, er en safarirejse det oplagte valg. I søgemaskinen her på TravelForum kan I finde endnu flere gode tilbud på safarirejser i Afrika.

Søgemaskinen indsamler rejsetilbud fra en lang række rejsebureauer, så I nemt kan finde den bedste pris på jeres drømmerejse.

By | maj 15th, 2014|Kommentarer lukket til Safari i Tanzania og luksus på Zanzibar

About the Author: