Safari i Sydafrika med The Big 5

/Safari i Sydafrika med The Big 5

Safari i Sydafrika med The Big 5

Safari i Sydafrika med The Big 5

Rejs med Bravo Tours på Big 5-safari i Sydafrika og mød næsehorn, elefanter, løver, bøfler og leoparder i deres rette element. Der bliver også tid til at besøge hovedstaden Pretoria og Johannesburg med Soweto. 9 dage fra kr. 13.998,-

Big 5-safari

I Sydafrika skal du ifølge Bravo Tours bo på ”Kololo Game Reserve Lodge” med halvpension tæt ved ”The Big 5”-safariområdet Welgevonden, hvor der er chance for at møde ”The Big 5” som udgøres af løve, elefant, bøffel, leopard og næsehorn. Gruppen har i sin tid fået sit navn, da de eftersigende er de sværeste og farligste dyr at jage i Afrika. Derudover vil du også kunne møde mange andre fascinerende dyr på feriens gamedrives og bush walks.

Kulturelle oplevelser

I tillæg til naturoplevelserne i safariområdet kan du også se frem til at opleve nogle af Sydafrikas andre højdepunkter. På rejsens første dag får du for eksempel en byrundtur i hovedstaden Pretoria, og før turen går tilbage Danmark, skal du på en tur til Johannesburg – Sydafrikas største by med mere end 4,5 millioner indbyggere. På vejen hertil bliver der også tid til et stop i Soweto, det største ‘black township’ i landet med anslået 2 millioner indbyggere.

7 nætter fra kr. 13.998,- pr. person ved 2 voksne. Prisen inkluderer blandt andet fly t/r, transfer, byrundture med dansktalende rejseleder, gamedrives, morgenmad og middage på lodgens restaurant.

By | februar 15th, 2017|Kommentarer lukket til Safari i Sydafrika med The Big 5

About the Author: