Sæt kolorit på julenferien med eksotisk “drinks-rejse”

/Sæt kolorit på julenferien med eksotisk “drinks-rejse”

Sæt kolorit på julenferien med eksotisk “drinks-rejse”

Sæt kolorit på julenferien med eksotisk “drinks-rejse”

I dag giver vi tre bud på steder, hvor du kan nyde drinks i verdensklasse. Og samtidig komme lidt væk fra den våde danske vinter.

En rejse til sydligere himmelstrøg er i høj kurs. Tænk at ligge på en strand og nyde en drink. Hvis ej du rejse kan, så kan du i hvert fald mikse en drink derhjemme.

I Hemmingsways fodspor på La Bodeguita, Cuba

I Cubas hovedstad Havana ligger en hyggelig lille bar ved navn La Bodeguita. Her får man serveret en glimrende mojito – så god at Hemmingway fik den på baren. Han efterlod en papirlap, der nu er indrammet på væggen:

“My mojito in La Bodeguita. My daiquiri in El Floridita”

El Floridita er en anden bar i Havana, der bestemt også er et besøg værd – særligt hvis du er ude efter en daiquiri.

Luksus og Pina Coladas i Puerto Rico

Pina Colada'en blev opfundet i Puerto Rico, og det er her, den smager bedst. Her er kokosnødderne friske og vejret passer til den afkølende drink.

Skal det være på luksusmanér, er The Caribe Hilton Hotel i San Juan et særdeles lækkert sted at nyde den tidløse drink. Så er udsigten formidabel og omgivelserne fulde af stemning og komfort.

Mai Tais og Blue Hawaii

Selvom drinken Mai Tai blev opfundet i Californien forbindes den med den lyksalige forestilling om livet på stillehavsøerne. Så Hawaii må være det rette sted at nyde denne klassiker.

The Royal Hawaiian i Honolulu vil være et særdeles fremragende valg af nyde et par af disse enestående drinks, der efter sigende fik navnet, da den gæst råbte MAI TAI ROA AE! – “ude af denne verden, da han fik den serveret tilbage i 1940erne.

By | december 19th, 2013|Kommentarer lukket til Sæt kolorit på julenferien med eksotisk “drinks-rejse”

About the Author: