Sabbatår? Grupperejser for unge til hele verden

/Sabbatår? Grupperejser for unge til hele verden

Sabbatår? Grupperejser for unge til hele verden

Sabbatår? Grupperejser for unge til hele verden

Et sabbatår er en chance for at få en rejseoplevelse for livet. Hos Adventuredk finder du masser af spændende grupperejser for unge, hvor du møder nye kulturer og får en god ballast til din fremtid.

Grupperejser for unge

Adventuredk arrangerer grupperejser for unge mellem 18-30 år. På rejserne der går til stort set alle dele af verden, er der masser af muligheder for at prøve kræfter med dykning, surfing, bungy, trekking, dyreliv eller frivilligt arbejde.7

Blandt de mange rejsemål, som Adventyredk har i deres katalog, finder du blandt andet grupperejser til Brasilien, Australien og Hawaii. Fælles for rejserne er en kombination af sjove aktiviteter, hygge og udforskning af nye kulturer.

Rejser med frivilligt arbejde

På nogle af rejserne med Adventuredk har du mulighed for at deltage i frivilligt arbejde på for eksempel en skole eller et børnehjem. Det er ifølge Adventuredk for mange ofte højdepunktet på rejsen. I skrivende stund kan du tage på grupperejser med frivilligt arbejde i blandt andet Sydøstasien og Sydamerika.

På en 2 måneders rejse til Cambodia og Thailand slutter gruppen for eksempel af med at arbejde 3 uger med forældreløse børn, som har brug for undervisning i blandt andet engelsk, dans, musik og andre kreative fag.

By | juni 30th, 2015|Kommentarer lukket til Sabbatår? Grupperejser for unge til hele verden

About the Author: