Rundtur i Sydamerika med Påskeøen, Chile & Argentina

/Rundtur i Sydamerika med Påskeøen, Chile & Argentina

Rundtur i Sydamerika med Påskeøen, Chile & Argentina

Rundtur i Sydamerika med Påskeøen, Chile & Argentina

Oplev Påskeøen, Andesbjergene, Argentinas vinhovedstad og charmerende Buenos Aires på denne rundrejse fra Jysk Rejsebureau. 15 dage fra 20.995,-

Rundrejse med Påskeøen, Chile og Argentina

Dette er en rundrejse for dig, som altid har drømt om selv at stå foran de mystiske stenstatuer på Påskeøen, krydse Andesbjergene på verdens måske smukkeste køreture og opleve livet i tangoens fødeby, Buenos Aires.

Rundrejsen starter i Santiago de Chile, hvor du ifølge Jysk Rejsebureau har god tid til at udforske Chiles største bys museer og parker de første par dage. Derefter venter Påskeøen – et af de mest specielle steder i Sydamerika med de 600 imponerende stenstatuer, Moaier.

Tilbage i Santiago kører du videre ad den fantastiske rute over Andesbjergene til Mendoza, Argentinas vinhovedstad. Her er det oplagt at besøge nogle af områdets mange vingårde eller for eksempel tage en ridetur i Andesbjergene eller vandre.

Den oplevelsesrige rundrejse rundes af i Buenos Aires, hvor du har god tid til at opleve de mange bydeles seværdigheder. Nyd byens liv i dit eget tempo. Det er for eksempel oplagt at bruge en aften på et af byens fremragende tangosteder.

Der flyves hjem fra Buenos Aires.

Find flere tilbud på rejser til Sydamerika

En rundrejse som den ovenfor beskrevne er en god måde at opleve mest muligt i ferien. Så slipper du også for selv at skulle stå for rejseplanlægningen undervejs, men kan blot bruge din tid på at suge nye indtryk til dig.

Find flere gode tilbud på rundrejser i søgemaskinen her på siden.

By | september 12th, 2016|Kommentarer lukket til Rundtur i Sydamerika med Påskeøen, Chile & Argentina

About the Author: