Rundrejse til det ukendte Nordvietnam – spar 500,-

/Rundrejse til det ukendte Nordvietnam – spar 500,-

Rundrejse til det ukendte Nordvietnam – spar 500,-

Rundrejse til det ukendte Nordvietnam – spar 500,-

Tag med Check Point Travel på en spændende rundrejse i det uturistede Nordvietnam. I anledning af rejsebureauets 20-års jubilæum får du rabat på 500,- pr. person uanset hvornår på året du vil rejse. 15 dage fra 15.495 kr.

Det uturistede og autentiske Nordvietnam

På månedens jubilæumsrejse skal du ifølge Check Point Travel besøge farvestrålende markeder og møde lokale stammefolk og opleve de smukke rismarker, der passes af bønderne. Du får også den unikke oplevelse at bo hos en gæstfri vietnamesisk familie på et homestay i den lille landsby Nam Dam.

Rundrejsen starter i Vietnams charmerende hovedstad, Hanoi, hvor du har rig mulighed for at gå på opdagelse i det spændende gadeliv med duftene fra de små hyggelige og travle gadekøkkener. I løbet af disse indledende dage i Hanoi, kan du udforske mange spændende seværdigheder i den centrale del af byen. Læg eventuelt vejen forbi den gamle bydel, hvor mange små butikker og gademarkeder lokker med gode tilbud.

Efter storbylivet i Hanoi byder rundrejsen på både smukke, frodige landskaber, historiske seværdigheder og ikke mindst spændende møder med lokalbefolkningen, når I stopper i landsbyerne undervejs. Det bliver blandt andet til overnatninger lokale familier under enkle forhold, hvor gæstfriheden til gengæld grænseløs blandt andet i form af en række herlige måltider med lokale specialiteter.

Inden du vender hjemad igen, er der de sidste dage chance for at holde lidt badeferie ved en strand med hvidt sand og palmer, så langt øjet rækker.

Glæd dig til en rejse med masser af nye eksotiske indtryk og uforglemmelige oplevelser.

Bestil jeres rejse i november og spar kr. 500 pr. person. 15 dage fra 15.495,- inkl. fly, hoteller, morgenmad, engelsktalende lokalguider og privatchauffør.

Bestil billige rejser til Vietnam

Du kan selv finde flere gode tilbud på rejser til Vietnam og andre eksotiske rejsemål i søgemaskinen her på siden.

Søgemaskinen indhenter hurtigt de bedste priser på både pakkerejser, fly og hoteller, så du nemt kan finde det bedste tilbud på din drømmerejse.

By | november 3rd, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse til det ukendte Nordvietnam – spar 500,-

About the Author: