Rundrejse til de bedste seværdigheder i Peru

/Rundrejse til de bedste seværdigheder i Peru

Rundrejse til de bedste seværdigheder i Peru

Rundrejse til de bedste seværdigheder i Peru

Peru er ifølge Stjernegaard et af de lande i Sydamerika, som har mest at byde på, og på denne rundrejse oplever du Perus mest spændende og unikke seværdigheder såsom Machu Picchu og Titicaca-søen. Rundrejse med dansk rejseleder - 17 dage / 15 nætter fra kun kr. 25.900

Toppen af Peru

Denne rundrejse foregår ifølge Stjernegaard Rejser i små grupper af 10-25 deltagere, og I skal bo på gode, charmerende hoteller med god beliggenhed.

I Peru kan I se frem til en rundrejse, der følger en nøje afstemt rute gennem enestående naturlandskaber til en perlerække af Perus mest spændende seværdigheder. Glæd jer for eksempel til at opleve Machu Picchu, er et af verdens nye syv vidundere, Uros-indianerne på Titicaca-søen og Sydamerikas ældste by, Cuzco.

Der er ifølge Stjernegaard Rejser kun få andre lande i verden, hvor man på én rejse kan opleve så mange steder, som man bør se, inden man dør. Rundrejsen ‘Toppen af Peru’ fås til priser fra kr. 25.900, hvilket udover fly og overnatninger også inkluderer dansk rejseleder.

Find flere billige rundrejser

En rundrejse med dansk rejseleder er en god måde at opleve et nyt rejsemål på. Så er du sikker på at få mest muligt ud af din ferie, og slipper ikke mindst for at bekymre dig om den praktiske del af rejseplanlægningen.

I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på spændende rundrejser i Peru og mange andre lande.

By | marts 12th, 2014|Kommentarer lukket til Rundrejse til de bedste seværdigheder i Peru

About the Author: