Rundrejse på Borneo med dansk rejseleder

/Rundrejse på Borneo med dansk rejseleder

Rundrejse på Borneo med dansk rejseleder

Rundrejse på Borneo med dansk rejseleder

Oplev Borneos fantastiske dyreliv og kom tæt på øens eksotiske folkeslag på en rundrejse fra Check Point Travel med dansk rejseleder. 16 dage fra kr. 17.995

Oplev Borneo med dansk rejseleder

Borneo som er verdens tredjestørste ø, er delt mellem Malaysia, Brunei og Indonesien. På denne rundrejse besøger du den malaysiske del, hvor du kan se frem til både at oplev Borneos fantastiske natur og til kulturelle opleveser i by og regnskov. Din danske rejseleder har masser erfaring med øen og er ifølge Check Point Travel specialist i Borneos indfødte befolkning, plante og dyreliv.

Blandt rundrejsens højdepunkter er den eksotiske storby Kuching, som er en hektisk metropol og smeltedigel, hvor templer, moskeer og kirker står side om side. Her får du chance for at udforske byens farverige byens markeder og de alsidige lokale køkkener. Derefter møder du på Semenggoh Orangutang-center de berømte menneskeaber og de ildsjæle, som kæmper for at give disse charmerende dyr en fremtid i Borneos dybe regnskove. I Bako Nationalpark bliver der desuden rig mulighed for at opleve Borneos vilde dyreliv på vandreture, og når du bor i en hytte ned til en øde strand omgivet af tæt jungle. I junglen møder du også iban-folket og får et unik indblik i deres hverdag på fisketur med mændene og besøg hos kvinderne i marken.

Denne rundrejse sluttes af med en badeferie ved Damai Beach, hvor du kan fordøje de mange indtryk i luksuriøse omgivelser på et 4-stjernet resort helt ned til stranden. Har du appetit på flere naturoplevelser, kan du dog i stedet vælge at tage på ekspedition til Mulu nationalparken, hvor der venter mægtige hulesystemer og uberørt regnskov.

16 dage fra kr. 17.995 pr. person ved 2 voksne.

Find flere billige rundrejser online

En rundrejse med dansk rejseleder er et godt valg, hvis du ønsker en varieret og veltilrettelagt rejse med masser af indhold. Du kan finde endnu flere tilbud på rundrejser i søgemaskinen her på TravelForum.

By | november 21st, 2014|Kommentarer lukket til Rundrejse på Borneo med dansk rejseleder

About the Author: