Rundrejse på Balkan med dansk rejseleder

/Rundrejse på Balkan med dansk rejseleder

Rundrejse på Balkan med dansk rejseleder

Rundrejse på Balkan med dansk rejseleder

Oplev fire af Balkans mest spændende lande på denne rundrejse fra Risskov Travel Partner. 12 dage med stort udflugtsprogram og mange måltider fra 10.495,-

Den store Balkan-rejse

Jeres rejse begynder i Kroatiens hovedstad, Zagreb. Her får I på en byrundtur og på egen hånd udforske de forskellige middelalderbydele med både gamle imponerende bygningsværker og et moderne pulserende liv.

Derefter går turen videre til Serbiens hovedstad, Beograd, hvis historie har været præget af placeringen mellem øst og vest med mange spor af forskellige herskere gennem tiderne. Det får I mulighed for at opleve på en byrundtur, ligesom I på egen hånd har god tid til for eksempel at besøge et af byens markeder, hvor man kan købe alverdens ting og sager.

Resten af de 12 dage lange rundrejse i Balkan fortsætter i samme stil med en perlerække af spændende historiske byer som Bosnien-Hercegovinaa hovedstad, Sarajevo, Mostar med Balkans mest berømte bro og Dubrovnik, Adriaterhavets perle i Kroatien.

Rejsen rundes af i den charmerende by Split.

Afrejse 17/9 eller 8/10. Prisen inkluderer ifølge Risskov Travel Partner blandt andet flyrejse t/r, overnatning i dobbeltværelse på 3-stjernede hoteller og al transport og udflugter inkl. entréer jf. program

Find flere tilbud på rundrejser

En rundrejse med dansk rejseleder er en god måde at opleve et nyt rejsemål, hvis du vil opleve mest muligt i løbet af ferien og gerne slippe for at stå for den logistiske planlægning selv.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere billige rejser til hele verden fra en bred vifte af danske rejsebureauer.

By | juli 30th, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse på Balkan med dansk rejseleder

About the Author: