Rundrejse med store naturoplevelser på Borneo – 14 dage fra 18.980,-

/Rundrejse med store naturoplevelser på Borneo – 14 dage fra 18.980,-

Rundrejse med store naturoplevelser på Borneo – 14 dage fra 18.980,-

Rundrejse med store naturoplevelser på Borneo – 14 dage fra 18.980,-

Tag med Kipling Travel på eventyr i Sabah-provinsen, Borneos måske bedste område for store naturoplevelser. Mød næseaber, orangutanger, havskildpadder, gibbonaber, pygmæelefanter og slut så af med en badeferie ved Kinarut. 14 dage fra 18.980 kr.

Mød skovens menneske

En rundrejse i Sabah-provinsen på den nordlige malaysiske del af Borneo byder på muligheder for at opleve natur og ikke mindst dyreliv som få andre steder i verden. På denne rundrejse kan du ifølge Kipling Travel for eksempel se frem til at møde en bred palette af unikke dyrearter som for eksempel de berømte orangutanger, der nærmest er blevet et symbol på Borneos enestående dyreliv.

Rejseprogrammet indeholder også udforskning af den tropiske regnskov fra hængebroer udspændt 50 meter oppe i trækronerne, snorkling blandt farvestrålende fisk og mulighed for at hjælpe et kuld skildpaddeunger ud i havet på Turtle Island.

Byliv og badeferie

Imellem de mange naturoplevelser er der selvfølgelig også tid til at I kan gå på opdagelse på byernes markedspladser, og ikke mindst afsluttes rundrejsen med en forrygende badeferie ved Kinaruts krystalklare vand. Her får I et par afslappende dage på Beringgis Beach Resort til at fordøje rundrejsens mange indtryk før rejsen går retur mod Danmark.

Find flere gode tilbud på rundrejser i søgemaskinen her på TravelForum, som finder billig rejser til hele verden fra mange forskellige danske rejsebureauer.

By | september 24th, 2013|Kommentarer lukket til Rundrejse med store naturoplevelser på Borneo – 14 dage fra 18.980,-

About the Author: