Rundrejse med bed & breakfast på Cuba

/Rundrejse med bed & breakfast på Cuba

Rundrejse med bed & breakfast på Cuba

Rundrejse med bed & breakfast på Cuba

Oplev Cubas mange seværdigheder på en rundrejse med bus, hvor du undervejs bor på Casas particulares, som i sig selv er en sikker opskrift på en spændende ferie. 15 dage fra kr. 11.995,-

Tæt på Cubas befolkning

Dette er rejse, hvor du ifølge Check Point Travel kan glæde dig til at udforske det historiske og kulturelle Havana, naturskønne Viñales og ikke mindst en af Cubas mest interessante byer den gamle kolonitidsby Trinidad.

Det bliver en ferie med dejlige caribiske strande, charmerende brolagte gader og landsbyliv samt ikke mindst privat indkvartering på såkaldte ‘casas particulares’ hos de gæstfrie cubanere.

Et casas particular er den cubanske pendant til et Bed and Breakfast og en chance for at møde og opleve cubanerne under private former.

Der vil være god tid til at gå på opdagelse de forskellige steder, og derudover tilbyder Check Point Travel muligheden for at tilkøbe en udflugtspakke med tre udflugter til kr. 890,- pr. person.

15 dage fra kr. 11.995 pr. person ved 2 voksne. Prisen inkluderer blandt andet fly t/r, B&B og transport (bus).

Find flere tilbud på rejser til Cuba

Cuba er på vej frem som rejsemål. Vil du opleve den caribiske ø-stat før turismen for alvor gør sit indtog, er det måske nu du skal slå til.

I søgemaskinen her på siden kan du altid selv finde endnu flere billige rejser til Cuba fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | februar 19th, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse med bed & breakfast på Cuba

About the Author: