Rundrejse i Vietnam med natur og storby

/Rundrejse i Vietnam med natur og storby

Rundrejse i Vietnam med natur og storby

Rundrejse i Vietnam med natur og storby

Udforsk det Nordvietnam på denne rundrejse med InterTravel, hvor I trekker mellem bjergstammernes landsbyer i frodige dale og ved smukke bjerge, ligesom Vietnams pulserende hovedstad, Hanoi, og den storslået Halong Bugt er på programmet. 14 dage fra kr. 15.150,-

Hilltribes of the North

Rundrejsen ‘Hilltribes of the North’ i Vietnam er ifølge InterTravel med engelsktalende rejseleder, ligesom du typisk rejser med en mindre international gruppe på max. 10-14 personer.

I kan glæde jer til at opleve nogle af de smukkeste landskaber i Sydøstasien i det bjergrige Nordvietnam, hvor der er gode betingelser for at tage på vandreture i naturskønne omgivelser blandt landets minoritets bjergstammer. Vandreturene er ifølge InterTravel gradueret moderat og varer mellem 3-6 timer pr. dag.

Der venter jer også mange nye indtryk i Hanoi, og ikke mindst når I skal på sejltur i den smukke Halong Bugt blandt de enestående kalkstensformationer.

Næste afrejse til Vietnam er 8. april 2016. Pris fra kr. 15.150,- inkl. fly.

Find flere billige rundrejser

På en rundrejse med guide slipper du for selv at stå for de praktiske forberedelser, men kan blot koncentrere dig om at suge de mange nye indtryk til dig.

Du kan stort set finde rundrejser i alle dele af verden med danske rejsearrangører – for eksempel ved at bruge søgemaskinen her på siden.

By | januar 28th, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse i Vietnam med natur og storby

About the Author: