Rundrejse i Sydamerika med masser af adventure

/Rundrejse i Sydamerika med masser af adventure

Rundrejse i Sydamerika med masser af adventure

Rundrejse i Sydamerika med masser af adventure

Tag med Adventuredk på oplevelsesrig rundrejse til Ecuador, Galapagos, Peru og Bolivia som backpacker. Oplev fantastiske højdepunkter som Machu Picchu, Galapagos, Amazonas og surf på Stillehavets bølger. 2 måneders rejse fra kr. 35.900,-

Grupperejse til Ecuador, Galapagos, Peru & Bolivia

Adventuredk har specialiseret sig i grupperejser for unge mellem 18-30 år. Denne rejse til Sydamerika er da også netop sådan en grupperejse med 20 deltagere, hvor I sammen rejser rundt til nogle af de største seværdigheder og oplevelser i Ecuador, Galapagos, Peru og Bolivia.

Programmet er spækket med masser af aktive oplevelser. I skal ifølge Adventuredk blandt andet til de enestående Galapagosøer, surfe på Stillehavets bølger og trekke til verdens vidunder, inkabyen Machu Picchu. Det er kort sagt en rundrejse med stor variation, hvor I bevæger jer lige fra højlandets sneklædte vulkantoppe helt ned til Stillehavet.

Det er desuden ikke kun på Galapagos, I skal opleve unik natur. I Amazonas’ jungle venter således også et spændende dyreliv. I får også chancen for at lære om de indfødtes kultur og traditioner, da I bor i området hos de lokale.

Kulturelt er Machu Picchu, inkaernes forsvundne by, selvfølgelig et højdepunkt. De flydende landsbyer på Lake Titicaca og byrundturen i La Paz, verdens højstbeliggende hovedstad, vil dog også uden tvivl være uforglemmelige oplevelser.

Først afgange med ledige pladser i 2016 er i skrivende stund den 6. maj.

Find flere rundrejser

Planlægger du et sabbatår, eller er du blot på udkig efter en rejseoplevelse ud over det sædvandlige? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud på gruppe- og rundrejser i hele verden.

Du kan eventuelt starte med at finde inspiration til din ferie i de mange rejsemålsbeskrivelser.

By | januar 22nd, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse i Sydamerika med masser af adventure

About the Author: