Rundrejse i Sydafrika

/Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Rundrejse i Sydafrika

Rejs med InterTravel til det sydvestlige hjørne af Sydafrika og oplev utrolige strande, smukke bjergkæder, verdenskendte vinmarker og ikke mindst pulserende Cape Town – 12 dages rejse fra kr. 15.450

Cape Escape – rundrejse med engelsktalende rejseleder

Denne rundrejse fra InterTravel er din chance for at udforske de mange seværdigheder i Sydafrikas måske smukkeste region, Western Cape. Her mødes Det indiske Ocean og Atlanterhavet, et møde som til havs har givet grobund for et enestående dyreliv, hvor blandt andet pukkelhvaler ofte kommer tæt forbi land. Oppe på land kan du i dette særlige kystklima desuden opleve adskillige dyr og planter, der ikke findes andre steder i verden.

Programmet for rundrejsen byder blandt meget andet på besøg i den spændende Tsitsikamma nationalpark midt på den berømte Garden Route og ved pingvinkolonien på Boulders Beach. Der bliver også mulighed for at møde næsehorn, bøfler, giraffer og sjældne rovdyr, når I besøger Botelierskop Reservatet.

En rejse til Sydafrika og især denne del af landet er naturligvis også en chance for at udforske nogle et af verdens mest kendte vinområder, Stellenbosch og suge mange nye indtryk til sig i Cape Town, der ligger smukt for foden af Table Mountain.

12 dages rejse fra kr. 15.450. Rundrejsen foregår ifølge InterTravel i små internationale grupper på max. 16-18 personer med engelsktalende rejseleder.

Find billige rejser til Sydafrika

Sydafrika er en land med store kontraster både kulturelt og naturmæssigt, hvilket gør det til et rejsemål, du kan besøge igen og igen uden at løber tør for nye spændende oplevelser.

I søgemaskinen her på siden kan du selv finde flere tilbud på rejser til Sydafrika fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | februar 26th, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse i Sydafrika

About the Author: