Rundrejse i Marokko med rejseleder

/Rundrejse i Marokko med rejseleder

Rundrejse i Marokko med rejseleder

Rundrejse i Marokko med rejseleder

Oplev Marokkos højdepunkter på denne rundrejse fra InterTravel, hvor du blandt andet kan glæde dig til at besøge den “røde by” Marrakesh, kejserbyerne Fez og Meknes’ ruiner og medina samt den storslået natur i Marokkos ”Grand Canyon”. 9 dage fra kr. 7.750

Kultur, eventyr og afslapning

Denne rundrejse er ifølge InterTravel en glimrende introduktion til Marokko, hvor du i selskab med engelsktalende rejseleder besøger en række af det nordafrikanske lands kulturelle og naturmæssige højdepunkter.

Din rundrejse starter og slutter i Marrakech ved foden af Atlasbjergene. I “den røde by” skal I blandt andet opleve de livlige markeder og det smukke Bahia Palads.

Herefter venter der ifølge InterTravel oplevelsesrige dage med både store kulturelle seværdigheder og enestående natur. I rejseprogrammet er blandt andet besøg i de 3 kejserlige byer Marrakech, Meknes og Fes. Du kan også se frem til at besøge Bichas gyldne sandklitter og de hyggelige Berber landsbyer i Atlasbjergene.

Prisen for denne rundrejse med engelsktalende rejseleder inkluderer blandt andet fly t/r, transport i minibus og overnatninger med morgenmad.

Find flere billige rundrejser

En rundrejse med rejseleder er en god måde at opleve en ny spændende destination på. Så er du sikker på ikke at glip af de største seværdigheder og slipper samtidig for at bekymre dig om de praktiske rejseforberedelser.

Find flere gode tilbud på rundrejser fra en lang række danske rejsebureauer i søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | juni 19th, 2015|Kommentarer lukket til Rundrejse i Marokko med rejseleder

About the Author: