Rundrejse i Jordan – historiske seværdigheder og vidtrækkende ørkenlandskaber

/Rundrejse i Jordan – historiske seværdigheder og vidtrækkende ørkenlandskaber

Rundrejse i Jordan – historiske seværdigheder og vidtrækkende ørkenlandskaber

Rundrejse i Jordan – historiske seværdigheder og vidtrækkende ørkenlandskaber

Opleve den sagnomspundne by Petra, de romerske ruiner ved Jerash og de kobberfarvede klitter ved Wadi Rum på 9 dages rundrejse i Jordan. Priser fra kr. 11.250,- hos InterTravel.

Rundrejse til ørkenens skatte

En rejse til farverige Jordan er chance for at besøge nogle af Mellemøstens mest spændende seværdigheder. På denne rundrejse fra InterTravel, Treasures Of Jordan, vil I således både opleve fantastiske ørkenlandskaber og historiske seværdigheder såsom oldtidsbyen Petra, korstogsborgen i Kerak og de romerske ruiner ved Jerash.

Guidede ture og eventyr på egen hånd

Rundrejsen i Jordan starter og slutter i Amman – hovedstaden i Jordan. Her bliver der god tid til at udforske den antikke by, som byder på en fascinerende blanding af nyt og gammelt. Glæd jer for eksempel til tempelbesøg og chancen for at shoppe på byens guld- og krydderimarked. Ligesom på resten af rundrejsen vil tiden i Amman bestå af guidet rundvisning (på engelsk) og tid til på egen hånd at udforske byens seværdigheder.

Specielt i den sydlige del af Jordan venter der jer store naturoplevelser, hvor ørkenområdet Wadi Rum og Det døde Hav er uforglemmelige.

Bemærk dette er en rundrejse med engelsktalende rejseleder.

Find flere spændende rundrejser fra InterTravel og andre danske rejsebureauer i rejse-søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | oktober 4th, 2013|Kommentarer lukket til Rundrejse i Jordan – historiske seværdigheder og vidtrækkende ørkenlandskaber

About the Author: