Rundrejse i Island med natur og kultur

/Rundrejse i Island med natur og kultur

Rundrejse i Island med natur og kultur

Rundrejse i Island med natur og kultur

Oplev Island fra nord til syd på denne rundrejse fra Vitus Rejser med masser af spektakulære landskaber og spændende kultur. 7 dage fra 12.995,- inkl. flyrejse, hoteller og dansktalende rejseleder.

Island fra nord til syd

På denne rundrejse skal I opleve mageløse fjorde, hyggelige fiskerbyer og naturligvis Islands dramatiske landskaber med buldrende vandfald, kegleformede vulkaner, sorte lavamarker og varme kilder.

Glæd jer til at opleve højdepunkter som det verdensberømte fuglereservatet Mývatn, vandfaldet Godafoss, tørvegården Glaumbær og verdens reneste hovedstad, Reykjavik. Her er der desuden mulighed for at tilkøbe en ekstra dagsudflugt på “Den Gyldne Cirkel”, hvor I besøger nogle af Islands mest kendte naturfænomener som Gullfoss, den aktive gejser Strukkur og Thingvellír.

I overnatter på små, private hoteller, der ifølge Vitus Rejser nærmest er en blanding af privat hjem og pensionater. Det er både en chance for at bo tættere på naturen og for at møde den islandske befolkning.

7 dages rejse med afgange i juni, juli og august fra 12.995,-

Find flere tilbud på rejser til Island

En rundrejse med overnatninger på forskellige hoteller er en god måde at udforske Islands mange seværdigheder, da man så kan nå længere omkring.

Du kan selv finde flere gode tilbud på rundrejser i Island og andre lande i søgemaskinen her på TravelForum.

By | april 29th, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse i Island med natur og kultur

About the Author: