Rundrejse i Indien med smuk og vild natur – 16 dage fra 12.990.-

/Rundrejse i Indien med smuk og vild natur – 16 dage fra 12.990.-

Rundrejse i Indien med smuk og vild natur – 16 dage fra 12.990.-

Rundrejse i Indien med smuk og vild natur – 16 dage fra 12.990.-

Oplev smuk natur og fantastiske kulturhistoriske seværdigheder på denne rundrejse i Indien med C&C Travel. Glæd dig til trekkingtur og oplevelser i blandt andet Delhi, Manali, Tabo og Shimla. 16 dages rejse fra 12.990.-

Natur og kultur i Indien

Denne rundrejse inkluderer alle fly, transporter, trekkingtur og hoteller med morgenmad. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om den praktiske planlægning, men i stedet bare skal nyde at suge en masse nye indtryk til dig.

På den fire dages trekkingtur vil du få chancen for at opleve noget af Indiens smukkeste natur på skøn bjergvandring. Resten af rundrejse byder derudover på besøg i små bjergbyer og klostre, hvor der blandt andet er rig lejlighed til at udforske spændende templer og paladser.

Der er ifølge C&C Travel daglig afrejse på denne rundrejse.

Find flere tilbud på rundrejser i Indien

Vil du opleve mest muligt af Indien, er en rundrejse et godt valg. Her får du mest muligt ud af dine feriedage, og skal ikke selv bøvle med at reservere hoteller undervejs osv.

Find flere gode tilbud på rundrejser i Indien og resten af verden i søgemaskinen her på TravelForum, som finder billige rejser fra en lang række danske rejsebureauer.

By | oktober 15th, 2014|Kommentarer lukket til Rundrejse i Indien med smuk og vild natur – 16 dage fra 12.990.-

About the Author: