Rundrejse i Ecuador – spar 3.000,-

/Rundrejse i Ecuador – spar 3.000,-

Rundrejse i Ecuador – spar 3.000,-

Rundrejse i Ecuador – spar 3.000,-

Oplev nogle af Sydamerikas absolutte højdepunkter på denne 20 dages rundrejse i Ecuador fra Topas Travel, hvor der venter dig en rejse med masser af aktiviteter og enestående oplevelser. Rejs d. 14.11.14 og spar 3.000,-

En aktiv ferie

Denne rundrejse i Ecuador med dansktalende turleder er for dig som holder af aktive ferier, og du kan se frem til dage med vandring, cykling, snorkling og kajak, når I udforsker Ecuadors mange seværdigheder. Rejsens største udfordring vil for de fleste være topbestigningen af den gletsjerklædte vulkan Cotopaxi (5.897m), men du har dog mulighed for at fravælge denne.

Overordnet set består denne rundrejse i Ecuador ifølge Topas Travel af tre dele: vulkanvandring og bestigning i Ecuadors naturskønne landskaber, besøg i Amazonas regnskov og aktive oplevelser på Galápagos øerne.

Selvom det er den flotte natur, som er i højsæde på denne rejse, kan du også glæde dig til spændende kulturelle oplevelser, når I for eksempel besøger Siona indianere i Amazonas og den farverige by Otavalo – tekstilvævernes højborg.

Topas Travel giver frem til og med den 26.03.14 kr. 3.000 rabat pr. person på “Ecuador – Cotopaxi bjergbestigning, Amazonas & Galápagos” med afrejse d. 14.11.14. Rejsens pris bliver dermed kr. 38.970, hvilket blandt andet inkluderer fly, turleder og alle overnatninger.

Find flere spændende rundrejser

En rundrejse med dansk turleder er en god rejseform for dig, som ønsker masser af spændende, nye oplevelser, men ikke vil have besværet med den praktiske planlægning. I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde endnu flere gode tilbud på rundrejser til både fjerne og nære rejsemål.

Søgemaskinen finder billige rundrejser fra en lang række danske rejsebureauer og gør det let for dig at vælge netop den rejse, som passer bedst til dine ønsker og dit rejsebudget.

By | marts 24th, 2014|Kommentarer lukket til Rundrejse i Ecuador – spar 3.000,-

About the Author: