Rundrejse i det grønne Irland med dansk rejseleder

/Rundrejse i det grønne Irland med dansk rejseleder

Rundrejse i det grønne Irland med dansk rejseleder

Rundrejse i det grønne Irland med dansk rejseleder

Oplev det bedste af Irland på denne rundrejse fra Albatros Travel, som blandt andet byder på livlige Dublin, små farverige landsbyer, den dramatiske Atlanterhavskyst og naturligvis et besøg på et whiskeydestilleri. 3 afrejser, 8 dage fra 7.998,–

Irland – Kelternes ø

Denne rundrejse fra Albatros Travel med dansk rejseleder starter i landets største by og hovedstad, Dublin, hvor der er venter masser af spændende seværdigheder. Disse udforsker I på en byvandring, ligesom der også er afsat tid til, at du kan gå på opdagelse på egen hånd.

Efter Dublin går turen mod sydvest og masser af nye oplevelser. Glæd dig blandt meget andet til at besøge en af Irlands mest fotograferede seværdigheder, middelalderkomplekset Rock of Cashel, der emmer af keltisk stemning.

Længst mod syd på denne rundrejse, er der garanti for smukke naturoplevelser på jeres tur på “Ring of Kerry” rundt om den halvøen Iveragh. Før I vender tilbage til Dublin, byder rejseprogrammet også på højdepunkter såsom naturskønne Connemara og en byrundtur i Galway.

Man kan naturligvis næsten heller ikke tage til Irland uden at besøge et af de berømte whiskeydestillerier, og på Locke’s destilleri i Kilbeggan får du rig lejlighed til at smage på de berømte dråber.

8 dage fra 7.998,–

Find flere tilbud på rundrejser

Vil du opleve flest muligt af de største seværdigheder, er en rundrejse med rejseleder et godt valg. Så slipper du for at bekymre om den praktiske planlægning, men kan koncentrere dig om at suge de mange nye indtryk til dig.

Find selv flere billige rundrejser i søgemaskinen her på siden.

By | januar 5th, 2016|Kommentarer lukket til Rundrejse i det grønne Irland med dansk rejseleder

About the Author: