Rundrejse i Costa Rica med store naturoplevelser

/Rundrejse i Costa Rica med store naturoplevelser

Rundrejse i Costa Rica med store naturoplevelser

Rundrejse i Costa Rica med store naturoplevelser

Drømmer du om en ferie på fjerne kyster? Hos C&C Travel kan du lige nu sikre dig en 16 dages rundrejse i fantastiske Costa Rica fra kun 15.980,-

Rundrejse i Costa Rica

På denne rundrejse i Costa Rica kan du glæde dig til at opleve et fantastisk dyreliv i frodige regnskove, komme tæt på aktive vulkaner og dase på smukke sandstrande.

Udgangspunktet for din rundrejse i Costa Rica i Mellemamerika er hovedstaden San Jose, hvor du ifølge C&C Travel skal bo i den kulturelle bydel. Allerede på dag 2 fortsætter din rundrejse til Volcano Lodge ved byen La Fortuna, som ligger tæt ved vulkanen Arenal, der er den mest aktive i Costa Rica. Det er dog ikke eneste attraktion i området, hvor du for eksempel også kan prøve kræfter med River Rafting og gåture mellem trætoppe i den frodige regnskov.

Efter de første oplevelsesrige dage går fortsætter rundrejsen til Playa Flamingo, hvor du kan slappe af og slikke sol på en skøn lang strand eller tage en svømmetur i havet. Derefter venter der flere dage med store natur- og kulturoplevelser inde i landet og afslapning på smukke strande før rundrejsen ender tilbage i San Jose, hvorfra du flyver tilbage til Danmark.

Prisen for rundrejsen i Costa Rica inkluderer blandt andet fly t/r og 14 overnatninger med morgenmad.

Find billig rundrejser online

En rundrejse med ophold på forskellige hoteller er en god måde at opleve et spændende land som Costa Rica. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rundrejser i Costa Rica og mange andre lande.

Søgemaskinen finder gode rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan finde de billigste priser på fly og hoteller.

By | maj 8th, 2014|Kommentarer lukket til Rundrejse i Costa Rica med store naturoplevelser

About the Author: