Rundrejse i Colombia med dansk rejseleder

/Rundrejse i Colombia med dansk rejseleder

Rundrejse i Colombia med dansk rejseleder

Rundrejse i Colombia med dansk rejseleder

Rundrejse i et af verdens smukkeste lande, der er blottet for masseturisme og venter på at blive genopdaget. Stjernegaard Rejser er klar med en unik 14 dages rundrejse til Colombia med dansk rejseleder.

Nye eventyr i Colombia

Det endelige program for den nye Colombia-rundrejse ligger først klart i juni, men allerede nu lover Stjernegaard Rejser dig nogle fantastiske oplevelser.

Højdepunkter på rundrejsen vil inkludere spændende kulturhistoriske seværdigheder i hovedstaden Bogotá, besøg i smukke kolonistilsbyer, såsom Cartagena, storslået natur med sneklædte bjerge, palmeklædte strande og skyindhyllede skove, salsamusik samt masser af nye gastronomiske indtryk.

Stjernegaard Rejser vil desuden tilbyde mulighed for at forlænge rundrejsen med enten nogle dage ved en af Colombias paradisiske strande, eller ekstra dage i Panama med den berømte Panamakanal og den gamle bydel, Casco Viejo, i Panama City.

Rundrejse med dansk rejseleder – 14 dage / 12 nætter. Afrejse den 4. februar 2016. Forventet pris fra 21.900,-

Flere spændende rundrejser

Nu hvor der er fred og ingen fare i Colombia, er det oplagt at tage på en rundrejse for at opleve det smukke sydamerikanske land. Skal din næste rejse være rig på nye oplevelser, kan du finde endnu flere gode tilbud på spændende rundrejser i hele verden i søgemaskinen her på siden.

By | maj 12th, 2015|Kommentarer lukket til Rundrejse i Colombia med dansk rejseleder

About the Author: