Rundrejse i Californien med dansk guide

/Rundrejse i Californien med dansk guide

Rundrejse i Californien med dansk guide

Rundrejse i Californien med dansk guide

Oplev fascinerende natur og fantastiske storbyer på denne rundrejse fra USATOURS.dk, hvor du fra San Francisco rejser via nationalparkerne Yosemite og Death Valley over spillebyen Las Vegas til Los Angeles. Pris pr. person 18.900 kr. - med dansk guide.

Fantastisk natur og storbyer

Denne rundrejse i Californien starter med dage i San Francisco, en af de mest kendte byer i USA, hvor der bliver god tid til at besøge seværdigheder som Golden Gate-broen og nyde stemningen i den charmerende by.

Efter San Francisco gå turen videre nordpå mod det kendte vindistrikt, Napa Valley, hvor programmet byder på vingårdbesøg. Dernæst fortsætter I mod store naturoplevelser i den berømte Yosemite National Park, som er kendt for de gigantiske, ældgamle Redwood-træer, og hvis heldet er med jer, kan det være I får en bjørn at se.

En særlig naturoplevelse venter også i Death Valley, som har et enestående nærmest måneagtige landskab og er indehaver af temperaturrekorden på 57 grader i skyggen. Så varmt vil der dog næppe være under jeres besøg, hvor I besøger dalens mest interessante seværdigheder.

Spillebyen Las Vegas byder på et væld af forlystelser og her får I tid til på egen hånd at gå på opdagelse, hvis da ikke I vælger at tage på en tur til for eksempel Hoover Dam eller Grand Canyon. Rudrejsen sluttes af i Los Angeles, hvor I blandt andet får chance for at besøge berømte filmstudier i Hollywood , Beverly Hills og Venice Beach.

Stadig ledige pladser

Der er stadig ledige pladser på denne 13 dages rundrejse i Californien med afgang fra Danmark 6/07-2014. Til den tid må man formode at den aktuelle budgetstrid i Washington er overstået, og de offentlig ansatte er tilbage på arbejde.

Pris pr. Person 18.900 kr. (ved 2 personer i samme værelse), hvilket ifølge USATOURS.dk blandt andet inkluderer fly tur/retur til USA, transport, overnatninger og dansk guide.

Læs mere om seværdigheder i Californien og find flere gode rejsetilbud i søgemaskinen her på TravelForum.dk

By | oktober 8th, 2013|Kommentarer lukket til Rundrejse i Californien med dansk guide

About the Author: