Route 66 – en sikker klassiker

/Route 66 – en sikker klassiker

Route 66 – en sikker klassiker

Route 66 – en sikker klassiker

Team Benns garanterer jer en uforglemmelig ferie, når I stiger ombord i autocamperen og svinger ud på Route 66. Den legendariske hovedvej strækker sig fra det moderne Chicago over det støvede New Mexico og helt til englenes by, Los Angeles.

Just crusing
Med armen hængende i vinduet, Bob Dylan i radioen og Ray Ban solbrillerne på næsen lægger I godt fra land. Hos Team Benns finder I bl.a. skræddersyede og fastlagte ruter lige til at styre autocamperen efter. For selv om Route 66 er et populært turistmål har strækningen bevaret sin autentiske charme og er god for mange helt særlige oplevelser.

Frihed og spontanitet
Når I rejser i autocamper har I friheden til at tilrette lægge jeres tur præcist, som I ønsker det. Til at giver efter for spontaniteten og tage afstikkere væk fra hovedvejen, bare fordi de ser interessante ud. Til at undersøge de tips I samler op undervejs fra andre rejsende og lokale, som kender området dybdegående.

Team Benns tilbyder den populære Route 66 fra 11.498 kr. pr. pers. ved to voksne og 5.598 kr. pr. barn. Inkl. fly Chicago/LA – t/r, leje af autocamper og første nat på hotel i Chicago.

By | oktober 7th, 2014|Kommentarer lukket til Route 66 – en sikker klassiker

About the Author: