Restpladser til Thailand fra kr. 9.995 i januar og februar

/Restpladser til Thailand fra kr. 9.995 i januar og februar

Restpladser til Thailand fra kr. 9.995 i januar og februar

Restpladser til Thailand fra kr. 9.995 i januar og februar

Check Point Travel har fået ekstra pladser til en god pris hos et af verdens bedste flyselskaber, Emirates, på rejser til Thailand i januar og februar. Rejs for eksempel på badeferie til Krabi 15 dage fra kr. 9.995.

Billige rejser til Thailand i vinter

Er du allerede ved at være træt af det danske vintermørke, er dette rejsetilbud fra Check Point Travel en oplagt chance for at lade batterierne op i sol og varme.

De ekstra pladser med Emirates er på afgange til Thailand den 30. januar, 6. februar og 13. februar, og ifølge Check Point Travel kan de sammensætte din rejse præcis efter dine ønsker. Rejsebureauet har dog udarbejdet flere rejseforslag, såsom en badeferie i Krabi. Her får du 12 nætter på et 3-stjernede hotel i den hyggelige badeby Ao Nan, hvor du har få minutter til stranden og har et væld af spændende udflugtsmuligheder. 15 dage fra kr. 9.995 pris pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Et andet af rejseforslagene giver dig storby, jungle og strand i én ferie. Du oplever storbyen Bangkok, Thailands flotteste nationalpark, Khao Sok, og slutter af med afslapning på et 4-stjernede strandresort. 15 dage fra kr. 10.495 pr. person ved 2 voksne og 2 børn.

Find flere billige rejser til Thailand online

Drømmer du om en eksotisk badeferie denne vinter, kan du selv finde endnu flere billige rejser til Thailand i søgemaskinen her på TravelForum.

I søgemaskinen indsamler tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, så du nemt kan finde den billigste rejse til Thailand.

By | december 2nd, 2014|Kommentarer lukket til Restpladser til Thailand fra kr. 9.995 i januar og februar

About the Author: