Rejseudsalg kun i dag – spar over 50%

/Rejseudsalg kun i dag – spar over 50%

Rejseudsalg kun i dag – spar over 50%

Rejseudsalg kun i dag – spar over 50%

Primo Tours holder i dag stort charterrejse-udsalg. Har du endnu ikke bestilt sommerferie, er det en chance for blandt andet at finde rejser med børnerabatter og rabatter på All Inclusive hoteller.

Masser af billige rejser – kun i dag!

Sommerenferien står for døren, og har du endnu ikke bestilt en rejse til sydens sol, er dette rejsetilbud fra Primo Tours en chance for at spare mange penge.

Priserne er trykket helt i bund på masser af rejsebureauets rejser til populære destinationer i for eksempel Tyrkiet og Grækenland. På et af danskernes favoritrejsemål Alanya kan du for eksempel i skrivende stund få en uge på et lejlighedshotel lidt væk fra de mest hektiske områder fra kun kr. 1.398 pr. person, normalpris: kr. 3.898.

Rejser du med børn eller ønsker du en ferie med All inclusive, er der også store rabatter at hente. Rejs for eksempel til Kreta med børnerabat på op til kr. 3.000.

Udsalgspriserne hos Primo Tours gælder kun i dag – tirsdag d. 10. juni 2014, så skynd dig hvis du vil billigt på sommerferie.

Find flere billige sommerferier

Får du ikke fingre i en af de billige rejser i dette udsalg, er der dog ingen grund til at fortvivle. I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde endnu flere afbudsrejser og andre rejsetilbud.

Søgemaskinen indsamler således aktuelle rejsetilbud fra en lang række danske rejsebureauer på rejser til hele verden.

By | juni 10th, 2014|Kommentarer lukket til Rejseudsalg kun i dag – spar over 50%

About the Author: