Rejser til varmen fra 2.999,-

/Rejser til varmen fra 2.999,-

Rejser til varmen fra 2.999,-

Rejser til varmen fra 2.999,-

Er udsigten til dagsfrost ikke noget, der tiltaler dig? Hos Århus Charter kan du netop nu sikre dig en rejse til Tenerife, Madeira eller Maldiverne fra kun kr. 2.999,-

Vinter med varme?

Er det vejr som på en god dansk sommerdag, du ønsker dig, er du på denne årstid nødt til at rejse et godt stykke mod syd.

Hos Århus Charter kan du netop nu sikre dig tilbudsrejser til de lune ø-destinationer Tenerife, Madeira og Maldiverne. Her er du i sikker afstand fra Kong Vinter, og kan se frem til en ferie med masser af spændende oplevelser i smukke omgivelser. I skrivende stund kan du rejse fra kun kr. 2.999,- men der er rift om de billige afrejser, så vent ikke for længe med at bestille.

Rejser du for eksempel til den portugisiske blomsterø, Madeira, kan du for eksempel bo midt i hovedbyen, Funchal, med dens mange historiske og kulturelle seværdigheder. Byen er desuden et godt udgangspunkt for at tage på udflugter til resten af øens mange seværdigheder. Afrejse 31. januar.

Noget længere væk lokker Maldiverne i Det Indiske Ocean med smukke, kridhvide strande og azurblåt vand. Er det en eksotisk badeferie, du drømmer om, er der næppe bedre destinationer. Prisen er naturligvis også højere end Madeira og Tenerife, men så venter der dig også en uforglemmelig ferie.

Find flere billige rejser

Er du ved at lede efter billige rejser? Brug søgemaskinen her på siden, hvor du selv kan finde endnu flere gode rejsetilbud fra store og små rejsebureauer til destinationer i hele verden.

By | januar 11th, 2016|Kommentarer lukket til Rejser til varmen fra 2.999,-

About the Author: