Rejser til sol og sommer fra kun 1.498,-

/Rejser til sol og sommer fra kun 1.498,-

Rejser til sol og sommer fra kun 1.498,-

Rejser til sol og sommer fra kun 1.498,-

Bravo Tours har lige nu billige afbudsrejser til mange solrige rejsemål. Der er dog kun få pladser på hver afgang og alle tilbud er først-til-mølle, så vent ikke for længe med at bestille. Rejs fra kun 1.498,-

Et tilbud til de hurtige

Kan du rejse allerede i denne uge (11. juni), kan du i skrivende stund blandt andet få en 1-uges rejse til Marmaris på den tyrkiske middelhavskyst fra kun kr. 1.498. Du sparer ifølge Bravo Tours i dette tilfælde kr. 2.900 på rejsen.

Udover billige rejser til Marmaris med afgange fra både København og Billund, har Bravo Tours også afbudsrejser til solrige destinationer som Mallorca, Rhodos og Santorini.

Du kan desuden finde tilbud på rejser, som er med All Inclusive, så du ikke skal tænke på måltider i løbet af ferien.

Flere tilbud på sommerferier

Har du endnu ikke sikret dig en billig sommerferie? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode rejsetilbud.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du kan finde de billigste priser på fly og hoteller.

næste uge, kan du Lige nu har vi masser af billige afbudsrejser, hvis du kan pakke kufferten hurtigt. Vi har ledige pladser til en masse spændende (og varme☀) rejsemål.

Der er få pladser på hver afgang – og alle tilbud er først-til-mølle.

By | juni 9th, 2015|Kommentarer lukket til Rejser til sol og sommer fra kun 1.498,-

About the Author: