Rejser til Montenegro fra kun 998,-

/Rejser til Montenegro fra kun 998,-

Rejser til Montenegro fra kun 998,-

Rejser til Montenegro fra kun 998,-

Spektakulære natur- og kulturoplevelser venter dig i Montenegro, hvor du også kan nyde flotte sandstrande. Falk Lauritsen tilbyder ferier ved den 300 kilometer lange kystlinie fra kun 998,-

Lille land – store oplevelser

Montenegro er kun omkring en tredjedel af Danmarks størrelse, men byder på et væld af seværdigheder og oplevelser. Her kan du for eksempel opleve Europas dybeste kløfter, Balkans største sø, Adriaterhavskystens længste strand og en af Europas sidst tilbageværende urskove. Dertil kommer spændende kulturhistoriske seværdigheder i velbevarede middelalderbyer med katedraler og klostre.

Det er den dog 300 kilometer lange kystlinje mellem Kroatien i vest og Albanien i øst, som tiltrækker flest besøgende. Falk Lauritsen da også adkillige rejser til hoteller på Budva Riviera, som byder på charmerende badebyer og dejlige strande.

Rejs for eksempel til Budva Riviera fra kun kr. 998 pr. person den 9/5 2014 fra Billund. I dette priseksempel skal I bo 7 nætter i
Villa Magnolia, som ifølge Falk Lauritsen er et lille lejlighedskompleks med familiær atmosfære i rolige omgivelser. Det er en chance for en billig ferie i Montenegro for jer, som ønsker at opleve ægte lokal stemning og ikke har brug for et stort udvalg af faciliteter.

Find flere billige rejser til Montenegro

Skal jeres næste ferie holdes i Montenegro? Brug søgemaskinen her på TravelForum til at finde endnu flere billige rejser til Montenegro.

I søgemaskinen finder du gode rejsetilbud fra en lang række rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde billig fly og hoteller i Montenegro.

By | maj 7th, 2014|Kommentarer lukket til Rejser til Montenegro fra kun 998,-

About the Author: