Rejser til Japan fra kun 7.990,-

/Rejser til Japan fra kun 7.990,-

Rejser til Japan fra kun 7.990,-

Rejser til Japan fra kun 7.990,-

Nyhed fra C&C Travel: Japan! Rejs til Solen Rige og oplev en unik blanding af traditioner og nytænkning i blandt andet Tokyo, Kyoto og Osaka. Rejs fra kun 7.990,-

En fantastisk oplevelse hele året

I programmet hos C&C Travel finder du nu rejser til Japan med afrejse året rundt. Uanset hvornår du vælger at rejse til Japan, venter der dig en oplevelse for livet.

C&C Travel har sammensat forskellige rejser alt efter hvilken type ferie, du ønsker i Japan. På rejsen ‘Highligts og wellness’ kan du for eksempel glæde dig til at fordybe dig i forunderlige Tokyo med alt fra moderne skyskrabere til gamle templer og paladser. I Gora kan du bo i et traditionelt japansk gæstehus og slappe af med et bad i en varm kilde. Herefter kan du eventuelt tage det berømte japanske højhastighedstog til Kyoto, Japans kulturelle centrum med ca. 3.000 templer. En 11 dages rejse fyldt med oplevelser fra 12.990,-

Udover den smukke natur og de kulturelle seværdigheder som du kan opleve på C&C Travel’s rejser til Japan, er de kulinariske oplevelser et kapitel for sig. Dem får du naturligvis rig lejlighed til at udforske på din vej rundt i Solens Rige.

Find billige rejser til Japan

Vil du have en anderledes rejseoplevelse, er Japan således et godt valg. I søgemaskinen her på TravelForum kan du finde gode tilbud på rejser til Japan fra danske rejsebureauer.

Du kan også benytte rejse-søgemaskinen til at finde billige flybilletter til Japan og hoteller.

By | april 9th, 2014|Kommentarer lukket til Rejser til Japan fra kun 7.990,-

About the Author: