Rejser til De Kanariske Øer fra kr. 1.498

/Rejser til De Kanariske Øer fra kr. 1.498

Rejser til De Kanariske Øer fra kr. 1.498

Rejser til De Kanariske Øer fra kr. 1.498

Det er snart 15 år siden Bravo Tours gjorde sit indtog i rejsebranchen, og fødselsdagsfejringen starter allerede nu med tilbud på blandt andet badeferier til De Kanariske Øer. Tag en hurtig beslutning og rejs f.eks. 23. marts til Tenerife fra kun kr. 1.498 pr. person.

Fødselsdag med billige badeferier og rundrejser

De spanske vulkanøer ud for Afrikas vestkyst byder på masser af solskinstimer og forårsvarme er et oplagt rejsemål på denne årstid – og ikke mindst så ligger øerne i overkommelig flyveafstand fra Danmark.

Slå til i dag og tag forskud på sommeren med en billig og solrig ferierejse til Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife eller Fuerteventura.

I tillæg til de billige rejser til De Kanariske Øer fejres fødselsdagen hos Bravo Tours med rundrejser til Thailand, Vietnam og Burma – hvor du for eksempel kan slutte rundrejsen af med en eksotisk badeferie.

På selve fødselsdagen, fredag den 28. marts 2014, inviterer Bravo Tours til fest og festivitas i butikkerne i Herning, København eller Aalborg. På denne dag er der ifølge Bravo Tours også mulighed for at sikre sig ekstra billige fødselsdagsrejser.

Find flere billige rejser til De Kanariske Øer

Når du ikke at få fingre i en af de billige fødselsdagsrejser fra Bravo Tours, kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rejser til De Kanariske Øer i søgemaskinen her på TravelForum.dk

Påsken falder sent i år og er derfor også en chance for at nyde en ferie med sol og varme i Sydeuropa. I søgemaskinen finder du nemt charterrejser til alle de populære rejsemål fra en lang række danske rejsebureauer.

By | marts 21st, 2014|Kommentarer lukket til Rejser til De Kanariske Øer fra kr. 1.498

About the Author: