In-italia ferie i Italien

/In-italia ferie i Italien

In-italia ferie i Italien

In-italia ferie i Italien

In-italia er specialister i Italien og tilbyder det største udvalg af billige ferieboliger og hoteller til din ferie i Italien.

In-italia har arrangeret rejser til Italien i mere end 15 år og tilbyder over 1500 udvalgte ferieboliger og hoteller i hele Italien. Når du bestiller en ferie hos In-italia kan du også benytte dig af den personline service og få tips og råd til oplevelser i ferien.

Top 5 rejsemål i Italien

Der findes mange populære rejsemål i Italien, men det er nok ikke nogen hemmelighed at rejsemål som Toscana og Sicilien ligger i top 5.

Toscana

Hvem kender ikke de smukke billeder fra Toscana med vingården der ligger i de bølgende bakker. Toscana er og bliver rejsemål nr. 1 for os danskere når vi holder ferie i Italien, og hos In-italia finder du ikke mindre end små 400 udvalgte hoteller og ferieboliger i programmet.

Læs også om seværdigheder i Toscana

Sicilien

En ferie på Sicilien byder på alt, natur, kultur, historie, maden og ikke mindst masser af sol. Sicilien er Middelhavets største ø, og her bor ca. det samme antal mennesker som i Danmark. Derfor er der også stor forskel på hvor du vælger at bo i din ferie.

Rom

Storbyen Rom, Italiens hovedstad behøver nok ikke den store beskrivelse, men det er blot at konstatere at det er en fantastisk by og derfor også en af de mest besøgte storbyer i hele verden. Rejser du med In-italia på storbyferie til Rom, så kan du ikke kun vælge at bo på hotel, men i en af de mange ferielejligheder som ligger i centrum.

Gardasøen

Gardasøen har i mange år været et elsket rejsemål, og det er stadigvæk i dag et af de rejsemål hvor mange søger til og specielt i sommerferien. Foruden den fantastiske natur byder Gardasøen også på et behageligt klima, og ikke mindst ligger søen perfekt til at tage på oplevelser på egen hånd i det nordlige Italien.

Sorrento

Sorrento er vel et af de rejsemål man aldrig kan få helt nok af, her finder du den smukkeste natur og så en blandning af alt det Italien er så kendt for, maden, kulturen, “storbylivet”, og ikke mindst italienerne selv. Sorrento ligger tæt på Amalfikysten og storbyen Napoli og er et perfekt udgangspunkt for oplevelser i Italien.

Læs også: rejsemål der boomer i Italien

Bestil en billig ferie i Italien

Søg online efter de billigste priser på hoteller og ferieboliger i hele Italien. Du kan rejse i nøjagtig det antal dage du ønsker og vælge om du vil bo et eller flere steder på din ferie.

Læs mere om billig ferie i Italien med In-italia

Du kan også følge In-italia på Facebook og Google+ eller se film om Italien på You Tube

By | december 14th, 2014|Kommentarer lukket til In-italia ferie i Italien

About the Author: