Rejse til Sicilien med klassiske og ukendte seværdigheder

/Rejse til Sicilien med klassiske og ukendte seværdigheder

Rejse til Sicilien med klassiske og ukendte seværdigheder

Rejse til Sicilien med klassiske og ukendte seværdigheder

Oplev Middelhavets måske mest interessante ø, Sicilien, på denne rejse fra Kipling Travel, hvor du bor på unikke og nøje udvalgte, familiedrevne overnatningssteder, hvorfra du kan udforske øens seværdigheder i egen lejebil. Fra kun 7.380,- for en uge inkl. billeje

En unik rejse til Sicilien

Denne rejse til Sicilien er ifølge Kipling Travel for livsnydere, som både ønsker at opleve de kendte seværdigheder på den smukke middelhavsø, men som også vil have friheden til at bevæge sig langt fra de normale turistruter for at opleve Siciliens mere ukendte perler.

På Sicilien kan du for eksempel glæde dig til at besøge vulkanen Etna, Taormina-kysten på Tagliaborsa, Nebrodis skønne natur og højland ved Casa Migliaca, Scopellos strande og Lo Zingaro National Park.

Kipling Travel lover dig en rejse med unikke oplevelser både på de hyggelige overnatningssteder og blandt Siciliens mange natur- og kulturseværdigheder.

Der er afrejser på rejsen ‘Siciliens ansigter’ fra kr. 7.380, som inkluderer blandt andet fly t/r, overnatninger og billeje alle dage.

Find flere billige rejser til Sicilien

Vil du også nyde ferien på en af Middelhavets mest interessante og smukke øer? I søgemaskinen her på TravelForum kan du selv finde flere tilbud på rejser til Sicilien.

Søgemaskinen indsamler aktuelle tilbud på rejser til Sicilien fra en lang række danske rejsebureauer, ligesom du også kan bruge den til at finde de billigste fly og hoteller.

By | maj 22nd, 2014|Kommentarer lukket til Rejse til Sicilien med klassiske og ukendte seværdigheder

About the Author: