Rejse til Island fra 3.995,-

/Rejse til Island fra 3.995,-

Rejse til Island fra 3.995,-

Rejse til Island fra 3.995,-

Besøg verdens reneste hovedstad, Reykjavik, og udforsk den fascinerende natur på Island med dette rejsetilbud fra Vitus Rejser. 4 dage fra 3.995,- inklusiv fly, byrundtur og heldagstur til Den Gyldne Trekant med dansktalende lokalguide.

Island – Vulkanernes land

I Reykjavik vil I både på den inkluderet byrundtur og på egen hånd få rig lejlighed til at opleve den islandske hovedstads seværdigheder. I kan for eksempel glæde jer til at besøge Reykjaviks vartegn, den store kirke Hallgrímskirkja, som har en flot beliggenhed på en bakketop i byen. I kommer også forbi det nye koncerthus Harpa, designet af Henning Larsen og Olafur Elissasonder, hvis design er inspireret af Islands unikke og dramatiske natur og som i 2013 vandt EU-prisen for moderne arkitektur.

Denne rejse til Island inkluderer ifølge Vitus Rejser desuden en heldagsudflugt til Den Gyldne Trekand – en betegnelse for en rundtur til nogle af Islands største attraktioner såsom det store vandfald Gullfoss, gejserne Geysir og nationalparken Thingvellir, Altingets historiske mødested hvor man også kan se mødet mellem den nordamerikanske og den europæiske tektoniske plade.

Rejsen “Island – Vulkanernes land” inkluderer fly t/r, 3 nætter på guesthouse i Reykjavik, byrundtur i Reykjavik, heldagstur til Den Gyldne Trekant og dansktalende lokalguide på Island.

Find flere billige rejser til Island

Vil I opleve Nordatlantens sagaø, Island, på en billig rejse, kan I selv finde endnu flere gode tilbud på rejser i søgemaskinen her på TravelForum.

Søgemaskinen kan både bruges til at finde tilbud på pakkerejser til Island fra danske rejsebureauer og til at finde billige flybilletter og hoteller, hvis I hellere selv vil sammensætte en rejse til Island.

By | oktober 31st, 2014|Kommentarer lukket til Rejse til Island fra 3.995,-

About the Author: