Rejse til Florida med egen villa

/Rejse til Florida med egen villa

Rejse til Florida med egen villa

Rejse til Florida med egen villa

Rejs med InterTravel til Florida og hold ferie i Orlando "The American Way" med ophold i egen villa, hvorfra I nemt kan besøge alle de berømte forlystelsesparker. 8 dage fra kr. 6.590,-

Børnevenlig ferie i Orlando

Florida er et af USA’s mest populære rejsemål, hvor Orlando især er et oplagt valg for ferier med børn og barnlige sjæle. Her finder I således et væld af aktiviteter og store, berømte forlystelsesparker såsom Walt Disney World og Seaworld.

På denne rejse til Florida skal I ifølge InterTravel bo i en veludstyret villa med blandt andet 3 soveværelser, 2 badeværelser og privat afskærmet swimmingpool ca. 20-45 min kørsel fra Disney-området. Det er en chance for at opleve Florida “The American Way” med friheden til at nyde Florida i jeres helt eget tempo med udflugter til Orlando, shopping og besøg i forlystelsesparkerne. Vælger I at supplere rejsen med billeje er det naturligvis også oplagt at tage på ture til nogle af de mange attraktioner i andre dele af Florida. For vidensbegærlige børn er et besøg på det legendariske Kennedy Space Center for eksempel næsten et must.

Denne 8 dages rejse til Florida fra InterTravel fås både med og uden billeje fra kr. 6.590,-

Find flere billige rejser til Florida

Skal jeres næste familieferie gå til Solskinsstaten Florida? I søgemaskinen her på TravelForum kan I finde endnu flere tilbud på rejser til Orlando og andre destinationer i Florida.

Søgemaskinen kan også bruges til at finde de billigste priser på fly og hoteller, hvis I hellere selv vil sammensætte en ferie i Florida.

By | august 11th, 2014|Kommentarer lukket til Rejse til Florida med egen villa

About the Author: