Rejs til Thailand fra kun kr. 4.995

/Rejs til Thailand fra kun kr. 4.995

Rejs til Thailand fra kun kr. 4.995

Rejs til Thailand fra kun kr. 4.995

Rejs billigt til Bangkok og få en god start på ferien i Thailand med dette særtilbud på en startpakke fra Check Point Travel. 15 dage fra kr. 4.995 pr. person. Book inden 5. februar.

Billig startpakke til Thailand

Dette er et tilbud til de hurtige. Du skal således rejse ud allerede den 13. februar med hjemkomst den 27. februar. Til gengæld har du chancen for at komme til Thailand ekstra billigt, da Check Point Travel har sat prisen på deres startpakke ekstra ned for de sidste pladser.

Startpakken til Thailand inkluderer ifølge Check Point Travel flyrejse med Emirates fra Danmark til Bangkok samt de første to nætter på et godt 4-stjernet hotel med morgenmad i hjertet af Thailands hovedstad. Dette er en god mulighed for dig som ønsker en god start på en ferie i Thailand, hvor du resten af tiden kan udforske det spændende land i eget tempo. Der vil således blive sørget for afhentning i lufthavnen og transport til hotellet.

15 dage fra kr. 4.995 pr. person ved 2 voksne.

Ønsker du yderligere hjælp til hotelreservationer andre steder i Thailand, kan Check Point Travel naturligvis også hjælpe med dette.

Find flere billige rejser til Thailand

Ønsker du at rejse med alle muligheder åbne i Thailand er det oplagt at vælge en startpakke eller blot bestille en billig flyrejse. I søgemaskinen her på TravelForum kan du nemt få et hurtigt overbliv over de billigste fly til Thailand.

By | februar 3rd, 2015|Kommentarer lukket til Rejs til Thailand fra kun kr. 4.995

About the Author: