Rejs til de Kanariske Øer i julen fra 1.798,-

/Rejs til de Kanariske Øer i julen fra 1.798,-

Rejs til de Kanariske Øer i julen fra 1.798,-

Rejs til de Kanariske Øer i julen fra 1.798,-

Fuerteventure – den næststørste af de Kanariske Øer – er et ideelt rejsemål, hvis du trænger til pause fra vinteren eller vil holde jul med familien under varmere himmelstrøg. Rejs med Apollo fra kun 1.798,-

Juleferie på de Kanariske Øer

Nu har du chancen for at nyde julen med palmer og solskin uden at sætte feriebudgettet over styr. Hos Apollo Rejser kan du i skrivende stund finde adskillige tilbud til varme himmelstrøg, heriblandt til Fuerteventure.

Rejs for eksempel 19/12-16 fra København til Caleta de Fuste midt på Fuerteventuras østkyst fra kun 1.798 kr. Normalprisen for denne ferie er ifølge Apollo 6.048 kr.

På denne rejse bor på et lejlighedshotel, Puerto Caleta, en kort busrejse fra lufthavnen i byen, der af Apollo beskrives som børnenes paradis på Fuerteventura. Det er ikke mindst takket være en dejlig lavvandet strand med finkornet sand. Det ideelle rejsemål til en ferie, hvor familien let finder sit eget rolige tempo og kan få en afstressende ferie sammen.

Udover stranden er der gode muligheder for at give sig i kast med forskellige vandsportsaktiviteter. I havnen finder du således blandt andet dykkerskoler.

Apollo har også tilbud på rejser til adskillige andre solrige destinationer i julemåneden som Rejs Gran Canaria, Tenerife, Dubai, Thailand og Cuba?

Find flere billige rejser i december

Skal batterierne lades op inden juleræset for alvor skydes i gang, eller skal selve juleaften i år holdes under varme himmelstrøg? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere tilbud fra en lang række danske rejsebureauer.

By | november 28th, 2016|Kommentarer lukket til Rejs til de Kanariske Øer i julen fra 1.798,-

About the Author: