Rejs i fodsporene på Downton Abbey

/Rejs i fodsporene på Downton Abbey

Rejs i fodsporene på Downton Abbey

Rejs i fodsporene på Downton Abbey

Har du Downton Abbey abstinenser? Nu kan du rejse i fodsporene på tv-serien Downton Abbey med Panter Rejser og oplev London, Oxfordshire og Windsor Castle. 7 dages rundrejse med masser af oplevelser fra kr. 10.499

Rundrejse med stort udflugtsprogram

På denne rundrejse kan du glæde dig til at besøge det fra tv-serien så kendte slot Highclere Castle. Derudover vil du også få chancen for at opleve en talrige andre lokationer i for eksempel Oxfordshire og den lille maleriske landsby Bampton, som er blevet brugt til optagelserne.

Rundturen starter dog i Englands spændende hovedstad, London, hvor programmet blandt andet indeholder besøg ved Kensington Palace, Buckingham Palace, Tower of London, 10 Downing Street, Houses of Parliament og Westminster Abbey. Der er desuden afsat tid til at du kan udforske den spektakulære storby på egen hånd.

For Downtown Abbey fans vil højdepunktet dog nok være rundvisningen på Highclere Castle. Her vil du ifølge Panter Rejser høre anekdoter og informationer om tv-seriens familie samt ægteparret greven og grevinden af Carnarvon, som nu bor på slottet. Det bliver også til besøg i rummene fra serien som biblioteket, spisestuen, Lord Granthams arbejdsværelse samt hall’en.

Rundrejse i England sluttes af med et spændende besøg på Windsor Castle inden turen mod lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

Find inspiration til temarejser

Du kan finde meget mere inspiration til interessante temarejser her på TravelForum lige fra kulturrejser til safari-rejser. Hold også øje med vores sektion med rejsetilbud, hvor vi løbende omtaler spændende, billige rejser til hele verden fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | februar 28th, 2017|Kommentarer lukket til Rejs i fodsporene på Downton Abbey

About the Author: