Rejs foråret i møde

/Rejs foråret i møde

Rejs foråret i møde

Rejs foråret i møde

Mens vi herhjemme må vente en 4-5 uger endnu, før foråret slår igennem, går der kun et par uger til solen får magt i Sydeuropa.

Mange rejser her sidst på vinteren foråret i møde i Sydeuropa. Allerede fra midten af marts varmer solen godt omkring Middelhavet, hvor vi herhjemme typisk må vente til starten af april.

Forårsferier giver mulighed for at opleve foråret to gange. Men det er nok ligeså meget muligheden for at skære de sidste uger af den danske vinter, der får os til at valfarte mod syd i marts måned.

Portugal

Portugal virker måske ikke som det mest oplagte sted at holde forårsferie, fordi hovedparten af landet har kyst mod Atlanterhavet og ikke mod det varmere Middelhav.

Men her skal man huske på, at Portugal har Azorerne og Madeira. Øer som ligger betydeligt længere mod syd end fastlandet.

Både Azorerne og Madeira er utroligt dejlige i foråret, og hen over de kommende uger og måneder begynder temperaturerne også at stige gevaldigt.

Den sydligste del af Portugal, blandt andet omkring Faro, kan også byde på lunt forårsvejr allerede inden for to til tre uger fra nu – altså fra midten af marts måned og frem. Vandet er dog stadig køligt.

Spanien

Også Spanien er velsignet med “Sydhavsøer”. De Canariske øer er helårsferiemål, og i den kommende forårstid er de ekstra attraktive og lunere end i vinterperioden.

De Baleariske øer ligger i Middelhavet og her begynder sæsonen inden for den næste måneds tid. En af danskernes favoritter er naturligvis Mallorca, men også Ibiza er blevet rigtig populær de senere år – og ikke kun blandt fest- og musikglade unge.

I det sydligste fastlandsspanien ved Costa del Sol kan du også tage forskud på forårsglæderne allerede de kommende uger, mens resten af Spanien og selvfølgelig specielt det nordlige Spanien må vente nogle uger endnu.

Italien og Grækenland

I Italien er der ikke overraskende den sydlige del af landet og de tilhørende øer, der først får foråret at føle. Også Sicilien er et godt bud – og området omkring Napoli.

De græske øer er også godt med allerede nu, og det samme er den sydlge del af Grækenland. Resten af landet kommer også hurtigt med – og mon ikke blomster og træer springer ud dernede på trods af landets økonomiske vanskeligheder?

Der er masser af muligheder for en lun forårsferie i det sydligste Europa allerede om et par uger, så det er bare med at komme i gang med planlægningen nu.

By | februar 25th, 2015|Kommentarer lukket til Rejs foråret i møde

About the Author: