Rejs 2 betal for 1 i august

/Rejs 2 betal for 1 i august

Rejs 2 betal for 1 i august

Rejs 2 betal for 1 i august

Holder I ferie i august, er der store besparelser at hente på rejser hos Apollo. For udvalgte afgange og hoteller skal I kun betale for den ene af jer, når I er to som rejser sammen i august.

Slå til nu og spar på sommerferien

Har I mistet troen på det danske sommervejr? Det er ikke for sent at sikre sig en rejse til mere solsikre destinationer. Hos Apollo kan I lige nu finde billige rejser til en række populære destinationer, som normalt også i sensommeren har masser af sol og varme.

Rejs 2 betal for 1 tilbuddet gælder en udvalgte afgange og hoteller.

I kan for eksempel vælge at nyde sommeren på nogle af Europas bedste strande på Algarvekysten. Den 20. august har Apollo således afgang fra København til Albufeira på Portugals Algarvekyst. Her er ikke blot god mulighed for at dase på stranden, men også for at bruge dagene på spændende udflugter og aktiviteter. Algarvekysten har for eksempel i mange år været et populært rejsemål for golfentusiaster. 1 uge fra 4.996,- for 2 voksne i 1-værelses lejlighed.

Vil I hellere rejse fra Billund, kan I 21. august for eksempel rejse til Rhodos. Her skal I bo på Ialyssoskysten på den vestlige side af Rhodos, hvor I kan tage på en interessant dagsudflugt til Ialyssas spændende ruiner eller slappe af ved poolen. 1 uge fra 4.936,- for 2 voksne i 2-værelses lejlighed.

Find flere billige rejser denne sommer

Er du på udkig efter en billig afbudsrejse eller et godt tilbud på en ferie i sensommeren? Brug søgemaskinen her på siden, hvor du nemt får en oversigt over de aktuelt billigste rejser til en lang række solrige destinationer.

By | juli 5th, 2016|Kommentarer lukket til Rejs 2 betal for 1 i august

About the Author: