Rabat på vandreferie på Korsika

/Rabat på vandreferie på Korsika

Rabat på vandreferie på Korsika

Rabat på vandreferie på Korsika

På Korsika venter der dig vandreture i nogle af Europas smukkeste landskaber. Lige nu giver Topas Travel dig 1.000 kr. i rabat på en af deres vandreferier på den naturskønne Middelhavsø i sommerferien. Men kun på de 8 første pladser.

Vandring på Korsika – skønhedens ø

Rejsetilbuddet fra Topas Travel gælder de 8 første pladser på rejsen “Frankrig – Korsikas hjerte – Vandring på skønhedens ø” med afrejse den 18 juli 2015.

På denne vandreferie kan du glæde dig til at opleve ægte Middelhavsstemning og den særlige korsikanske charme både i den tidligere hovedstad Corte, hvor du skal bo, og på dagsvandreturene. Den gamle hovedstad Corte er et vandringsmekka og et oplagt udgangspunkt for at udforske bjergene og den vilde smukke natur på den centrale del af øen.

På vandreturene vil du ifølge Topas Travel opleve alt fra uvejsomme bjergmassiver, stemningsfulde landsbyer, klare kølige floder, store kastanje-, nåle- og løvskove til maki, en særlig buskagtig vegetationstype, som kun findes få steder i verden.

Den aktive uge på Korsika krydres desuden med en afstikker til kysten, hvor der er mulighed for at få en svalende dukkert i det blå Middelhav.

Tilbuddet på denne 8 dages rejse gælder til og med den 7. april.

Find flere tilbud på vandreferier

Skal årets sommerferie være aktiv? I søgemaskinen her på siden finder du nemt selv endnu fler gode tilbud på vandreferier og andre former for aktive ferier i hele verden.

By | april 3rd, 2015|Kommentarer lukket til Rabat på vandreferie på Korsika

About the Author: