Rabat på rundrejse og badeferie i Thailand

/Rabat på rundrejse og badeferie i Thailand

Rabat på rundrejse og badeferie i Thailand

Rabat på rundrejse og badeferie i Thailand

Bestil inden 1. juli og spar 1.000 kr. på rundrejse og badeferie i Thailand. Glæd dig til masser af spændende natur- og kulturoplevelser før ferien rundes af med en badeferie på øen Koh Chang. 15 dages rejse fra Albatros Travel fra 12.998,-

Oplevelsesrig ferie i Thailand

For at få denne rabat skal du blot bestiller din rejse inden 1. juli og tage afsted i efteråret 2016.

Kombinationen af rundrejse og badeferie er ideel for dig, som ikke vil nøjes med at ligge hele ferien på stranden, men vil opleve alle aspekter af dit rejsemål.

Albatros Travel har sammensat et dagsprogram, hvor du både skal udforske templer, paladser og det thailandske køkken i Bangkok samt byens ukendte grønne område på cykel. Glæd dig også til besøg i drypstenshuler, den gamle kongeby Ayutthaya og en tur med “Dødens Jernbane” ved den berømte Kwai-flod.

Din ferie sluttes af med 5 dages badeferie på øen Koh Chang. Her bestemmer du selv om tiden skal gå med afslapning på den dejlige strand, eller eventuelt med udforskning af nogle af de mindre naboøer.

15 dages rejse fra 12.998,- (normalpris 13.998,-) inklusiv dansk rejseleder.

Find flere stærke rejsetilbud

Er du på udkig efter en spændende og ikke mindst billig rejse? I søgemaskinen her på siden kan du selv finde endnu flere gode tilbud på rundrejser og badeferie i hele verden fra en bred vifte af rejsebureauer.

By | maj 6th, 2016|Kommentarer lukket til Rabat på rundrejse og badeferie i Thailand

About the Author: