Prag med All inclusive fra 6.795,-

/Prag med All inclusive fra 6.795,-

Prag med All inclusive fra 6.795,-

Prag med All inclusive fra 6.795,-

Oplev Prag på første klasse på denne rejse fra 65 Ferie, hvor du kan udforske en af Europas smukkeste byer uden at skulle have pungen op ad lommen. 7 dages busrejse med All inclusive og dansk rejseleder fra kun 6.795,-

Alle måltider med drikkevarer er inkluderet

Dette er en rejse for dig, som ønsker at opleve hyggen og skønheden i den tjekkiske hovedstad og samtidig ikke skulle bekymre dig om måltiderne. Ifølge 65 Ferie er der på denne All inclusive rejse således inkluderet øl, vin, sodavand m.m. ad libitum.

I kører til Prag i en 4-stjernet bus, og undervejs overnatter I i den gamle kulturby Dresden, hvor den danske rejseleder inviterer på en gåtur i bymidten. Dagen efter er der ankomst i Prag ved middagstid, og allerede efter frokosten begiver I jer til fods ud for at lære Prag at kende. I bor på Hotel Majestic Plaza Superior, som ifølge 65 Ferie er et nyt 4-stjernet hotel i centrum af Prag en kort spadsertur fra det hyggelige netværk af gågader og seværdigheder.

Dagene i Prag vil være fyldt med spændende oplevelser, når I i selskab med rejselederen besøger fantastiske bygningsværker, sejler på Moldau og udforsker tjekkisk restauranter. Der vil dog også være god tid til at nyde de mange muligheder Prag på egen hånd.

På turen tilbage mod Damark besøger I blandt andet porcelænsbyen Meissen og slotskirken i Wittenberg.

Første af afrejse til Prag er 18/5.

Find billige rejser til Prag

Prag bør stå højt på din ønskeliste over rejsemål i Europa, og der er gode muligheder for at finde flere gode rejsetilbud til den smukke hovedstad, hvis du benytter søgemaskinen her på TravelForm.

Søgemaskinen indhenter priser fra en lang række rejsebureauer, så du nemt kan finde den billigste rejse til Prag på det tidspunkt, der passer dig bedst.

By | april 24th, 2014|Kommentarer lukket til Prag med All inclusive fra 6.795,-

About the Author: